Vilodag och framtid

Tjo folks!
Efter några dagar med bra träning så beordrade tränaren och reseledaren Holmstrand helvila. Skönt det. Kände mig inte så sliten igår efter passet, men under kvällen och idag så har det smugit sig på. Nu småvärker det av träningsvärk lite här och där i kroppen, det gillar jag! 
Planen för dagen är att kolla lite på stan och mest ta det lugnt. Det kan troligen vara sista dagen här i Oslo för denna gång. Imorgon så kanske vi dyker upp på en annan ort för träning. Spännande! 
Just nu känner jag mig rätt harmonisk. Tycker det är trevligt här i Oslo och det mesta flyter på. Som det känns nu så kommer jag dock att stanna i Falun över vintern, då det är rätt meckigt att ta sig upp till skidspåren i och ta sig hem till skidtävlingarna i Sverige. Så planen är att vara i Falun och jobba lite extra där, men ändå åka hit till Oslo en del. Sen till våren så får jag utvärdera då hur jag känner för allt. Så är min känsla nu, men det kan ändras igen. Är dessutom rätt sugen på att fortsatt träna på bra, det gör mig glad!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here