Sommartid, sömnkonto och träning

Hade lite minus på sömnkontot sedan gårdagens körningar till Arlanda. Det plus att vi inatt ställde fram klockan en timme till sommartid gjorde att dagens uppvaknande blev en aning sent. Men vad gör väl det. Skönt var det i alla fall. 
Idag så tänkte jag göra träningspremiär sedan mitt hostuppehåll. Hoppas på att det går bra. Tror inte jag tappat så mycket, för jag har varken haft feber, halsont eller mått speciellt dåligt. Så det borde ju gå bra ändå!
Slutligen, jag måste be om ursäkt, har ju glömt att önska er en glad påsk mina kära läsare. Så vi tar det nu: Glad Påsk!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here