Sommartid, sömnkonto och träning

Hade lite minus på sömnkontot sedan gårdagens körningar till Arlanda. Det plus att vi inatt ställde fram klockan en timme till sommartid gjorde att dagens uppvaknande blev en aning sent. Men vad gör väl det. Skönt var det i alla fall. 
Idag så tänkte jag göra träningspremiär sedan mitt hostuppehåll. Hoppas på att det går bra. Tror inte jag tappat så mycket, för jag har varken haft feber, halsont eller mått speciellt dåligt. Så det borde ju gå bra ändå!
Slutligen, jag måste be om ursäkt, har ju glömt att önska er en glad påsk mina kära läsare. Så vi tar det nu: Glad Påsk!
https://adamsteen.se/

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here