Tja tja. 
Nu har jag precis betat av ett pass uppe i Bergebo. Första för säsongen faktiskt. Jag var osäker på förhållandena och snöläget. Men det visade sig vara helt okej med tanke på omständigheterna. Jag fann snabbt en sträcka där jag åkte fram och tillbaka. Ett sådant ”varv” tog cirka 3,5 minuter och var 900 meter långt. Konstsnö på huvuddelen vid stadion och bort till under tunneln, sedan natursnö med lite is ner till Igeltjärnsvägen där jag vände. 
Jag körde ett upplägg om 30 minuter vardera i följande åksätt: stakning – skate – stakning – skate. Det fungerade väldigt bra och det var skönt att få åka lite skate också. Imorgon väntar nämligen Björnjakten i Älvdalen. 
Fick ihop 2 timmar, 29,9 kilometer och 525 höjdmeter i alla fall. Sämre start på fredagar kan man ju ha!
Som en liten fredagspresent så kan jag erbjuda er 15% rabatt på KAQ-sortimentet om ni anger koden: ”Adde15”. 
https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here