Stakintervaller i syltföre

Inte så ofta som jag kör i tights på vintern när jag tränar. Brukar mestadels köra med överdragsbyxor. Men med plusgrader på temperaturen så funkar det kanon med tights utan långkalsonger.

Magisk nedåkning längs Igeltjärnsvägen. Ingen pannlampa med mig idag, men månen lyste upp min färd!

Hej på er.

3-4 plusgrader ute idag, så jag förstod att det skulle gå tungt i spåren. Under den första minuten av uppvärmningen så blev jag väldigt positivt överraskad när jag tyckte det gick riktigt lätt, det visade sig vara lurendrejeri, för sedan kom verkligheten ikapp mig och det bjöds på ett ganska så sugigt före. Men det kan ju vara bra att träna på även det!

Jag värmde upp i 30 minuter, sedan körde jag följande intervaller:

– 10 minuter

– 5 x 3 minuter (1,5 min vila)

– 10 x 40” – 20”

– 10 minuter

2-3 minuter vila mellan blocken. Med tanke på föret och ganska löst stavfäste så kändes det inte jättebra, dessutom dog pulsbältet efter hälften, så det är svårt att utvärdera hur det gick. Men jag blev trött i alla fall. Trist nog så gjorde hälsenan sig påmind med värk också, aldrig får man vara helt bekymmersfri från smärta.

Jag avslutade med strax under halvtimmen nedåkning, en vända tur och retur på Igeltjärnsvägen. Samlade ihop två timmar och 31,9 kilometer.

Hemma så samlade jag ihop ett antal repetitioner av mina gluteusövningar, samt ett antal tåhävningar.

Slut för idag, tack för idag.

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here