Bra pass i en salig blandning

Hej!

Nu har ni en ny vlogg ni kan titta på. Prenumerera gärna på kanalen också.

Jag blev rätt mörbultad ändå av gårdagens urblåsning. Konstigt vore väl annars. Vaknade flera gånger under natten och var klarvaken. Det till trots så ville jag få ett ytterligare bra pass idag. Dels då jag tränat ganska lite förra veckan, men även för att jag troligen inte tävlar till helgen heller och dessutom börjar jobba lite mer igen från imorgon. Så då får man passa på när det erbjuds lediga dagar.

Dagens pass blev först tre timmar stakning i Bergebo. Körde ner till Vargliden för första gången denna säsong. Det var fortsatt spårat på Falun-Borlänge-spåret också, så det hoppas jag kunna åka snart!

Skidåkningen blev endast lugnt, men med fem impulser i uppförsbacke + fem stegringar på flacken, under passets gång. Jag fick ihop 44,2 kilometer idag, vilket gav mig totalt 100,9 kilometer stakning på två dagar, inte illa det! Gårdagens pass med tävlingsskidor räntade på med fina kilometrar till antalet.

När jag kom hem så betade jag av ett snabbt pass på löpbandet, så att jag inte glömmer av löpningen helt:

5 min @ 15 km/h, 0%

2,5 min @ 19 km/h, 1%

2,5 min @ 15,5 km/h, 5%

2,5 min @ 12 km/h, 10%

2,5 min @ 10 km/h, 15%

(1 min vila)

5 min @ 15 km/h, 0%

Det kändes ändå helt okej!

Allt avslutades sedan med en liten del av TRX, gluteusövningar, kettlebell och tåhävningar!

Riktigt bra pass och dag.

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here