Steen flyttar in

Tar nu mitt pick och pack och flyttar in till ”Marren” över dagen. Blir smidigast så när vi ska köra två pass. Det är nämligen ett jävla meck att ta sig från Holmenkollen och tillbaka ner hit. Att hitta en parkeringsplats är om möjligt än värre, retar upp mig till gallfeber varenda gång. Tänkte bespara mig det idag. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here