Stel och krokig som en gammal stör

Tjeeeeeen(a)! 
Torsdag, rysskyla, jobb och träning. En vanlig dag mitt i livet med andra ord. Av någon anledning så sov jag ganska dåligt inatt, vaknade flera gånger, svårt att somna om och ont i nacken. Måste ha legat snett på något sätt, så hela jag var stel och sned när jag skulle gå upp. Livet som åldring alltså. Fick stretcha, tänka, rulla på foamroller och bandyboll, använda massagepistol och även ta en värktablett (vilket jag ytterst sällan tar). Nu äntligen börjar jag känna mig lite mjukare igen. Jag kanske tog i för hårt på intervallerna ändå igår, så jag blev krokig. 
Idag så ska jag bara ta ett kortare och lättare pass klassiskt. Sedan ska jag packa inför morgondagens resa till Skövde. Planen för imorgon är att köra ett kortare och lättare pass ute på balkongen innan jobbet, inte intervaller såklart, för att väcka kroppen en aning. Det ska nog bli bra det! 
Vi hörs senare. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here