Stel och krokig som en gammal stör

Tjeeeeeen(a)! 
Torsdag, rysskyla, jobb och träning. En vanlig dag mitt i livet med andra ord. Av någon anledning så sov jag ganska dåligt inatt, vaknade flera gånger, svårt att somna om och ont i nacken. Måste ha legat snett på något sätt, så hela jag var stel och sned när jag skulle gå upp. Livet som åldring alltså. Fick stretcha, tänka, rulla på foamroller och bandyboll, använda massagepistol och även ta en värktablett (vilket jag ytterst sällan tar). Nu äntligen börjar jag känna mig lite mjukare igen. Jag kanske tog i för hårt på intervallerna ändå igår, så jag blev krokig. 
Idag så ska jag bara ta ett kortare och lättare pass klassiskt. Sedan ska jag packa inför morgondagens resa till Skövde. Planen för imorgon är att köra ett kortare och lättare pass ute på balkongen innan jobbet, inte intervaller såklart, för att väcka kroppen en aning. Det ska nog bli bra det! 
Vi hörs senare. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here