Swingtrade i Embracer, lång fasta igen och lite mer

Morgon-gänget
Hallå!
Redan onsdag idag, härligt. Har betat av de vanliga sysslorna innan jobbet idag, såsom att lämna Alfons på dagis och rasta Boris med cykeln. Nu ska jag klara av dagen på jobbet bara. 
Igår fick jag ett infall att sälja hela min post i Evolution och klippa in det i Embracer som en rapportspek. Fegade dock ur och klev in med en sjättedel av Evo-innehavet, motsvarande en årslön ungefär. Det visade sig dock imorse klockan 06,00 när rapporten kom att jag mest troligt hade kunnat gått in med allt, rapporten var galen och dom har även presenterat totalt 13 förvärv om 2 miljarder. Nu får vi se hur marknaden tolkar denna rapport. Tanken är att sälja av insatsen, behålla den förmodade vinsten och kliva tillbaka till Evo igen. Min portfölj innehåller 50% Evo, lite risky, jag vet, men jag tror att det fundamentala snart kommer visa sig i kursen. Tanken var att göra en liknande affär i Sinch, men klantigt nog så glömde jag bort det i vardagsstressen. Så kan det var ibland. Målet framöver (inom 3-12 månader cirka) är att sälja av Evo, kliva in mer i Embracer och Sinch, samt beta av lite av belåningen i Portföljen som ligger på cirka 20%. Vi får hålla tummarna att allt går vägen! Vad gäller Evo så går ju företaget grymt, nya förvärv, växer i USA, snart har förhoppningsvis förvärvet av NetEnt gått igenom och dessutom tror jag dom snart kliver in i OMXS30! 
Känns såklart lite riskabelt att bete sig som en desperat småsparare och hoppa från tuva till tuva. Men jag är rätt säker på alla de tre nyss nämnda bolagen. Jag är ju inte direkt någon som läser i Facebook-forum, köper öresaktier med P/E-tal på minus och SATSAR i aktier. Jag investerar i sådant jag ändå har lite kött på benen i. 
Då jag blivit så ofantligt tjock på slutet så krävs det extrema åtgärder framöver. Eller extrema kanske är att ta i, men jag får se till att komma igång med träningen och dra ner på sockret först och främst. Då jag ätit så jäkla mycket onyttigt på slutet och inte var speciellt hungrig igår så förlängde jag fastan från gårdagen över natten. Det kommer ge mig en fasta på 36 timmar och förhoppningsvis en ny kickstart på en efterlängtad deff. Har ju gått upp 5-6 kilo sedan mina bästa dagar i somras. Sjukt det där att jag alltid lyckas hålla mig sjukt seriös under sommaren med grym träning och bra mat. Men när det börjar närma sig säsong så brukar problemen hopa sig med känningar i muskler, sjukdomar, onyttigheter och så vidare. Det sitter väl mest i huvudet kan jag tro. Frågan är om jag till nästa sommar ska försöka träna lika bra, men inte vara lika restriktiv med godsaker och sedan inför säsong bli mer nyttig istället. Tror det är svårt (för mig) att hålla stenhårt fokus året om i hela livet. 
I eftermiddag/kväll så tänkte jag mata av ett mastigt pass på balkongen med både Skierg och löpband. Vi håller tummarna för det!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

2 COMMENTS

 1. …nämen, polletten börjar oändligt sakta trilla ner… 😁😁
  Tror det var senast i Sep, när du började känna av den "hårda" sommarträningen, vad skrev jag då…? Ta det lugnt 2 veckor nu…och hämta hem den hårda sommarträningen, ev. skrev jag även i somras att…det är lätt att träna hårt på sommaren och passar man för det och tål mkt. träning så kommer formen tämligen fort, sen i ditt fall m. din oerhört gedigna träningsbakgrund, som snart varandes H40ia, jag lovar, du kan vila en månad, det försämrar dig inte nämnvärt, 4 pass, på det 5e är det bara att åka som vanligt (kroppen minns)… (Pappa-Stak var sån själv, därav att jag känner mig tämligen säker på vad jag säger ang. träning på sommar kontra höst), problemen kommer i slutet av Sep början av Okt., när dom yttre förutsättningarna försvårar träning och välmående, ex. temperatur luftfuktighet och det blir mörkare ute etc.
  Ett år (med löparknä), gällde 9 (nio) mil på rullisar (i ett pass) Mån-Fre, en hel höst. Med den enda tanken, släpp inte timmarna…sen började snölägren…på den tiden, ja du vet…fråga Sr Steen hur det såg ut…det var 80-100tim i Bruks, nov dec. När man som i mitt fall kom utvilad från en höst m. 45mil rulle/vecka på 5pass…fråga: När tror du att jag vilade hem formen…? Never ever den säsongen, iofs. Vasan gick bra… 😁
  Problem att lösa? Icke säker själv (har ngn. inputs så diskutera gärna), …men en mkt erfaren tränare som just då skötte om ett annat lands stolta skidlöpare sa…det är ju inget snack om saken att form det kommer man i, oftast relativt fort…försök skjuta på hårdkörningen…alltså (hemska tanke), ngn. form av mindre sommarträning…försöka sikta in sig på Sep Okt Nov som dom tuffare månaderna…ja, det låter på ett sätt obegripligt med tanke på vad vi lärt oss…men att gå in i Nov Dec och inte känna sig i form och sliten är ju mindre roligt…ja vila hjälper alltid…annars får man börja tänka efter och planera efter sina erfarenheter (lätt att säga när man har distans till skidåkarlivet, svårare att göra när man är mitt i)…
  Sorry…jag har svårt att begränsa mig i detta så otroligt intressanta ämne…och det finns hur mkt. som helst att diskutera.
  Som alltid…med vänliga framgångsrika tankar för dig…om en framgångsrik vinter.
  // Pappa-Stak

  ps. sen ska du inte glömma, genomgången separation är inte att leka med, det tar hårt på tränande småbarnspappor, och man får inte glömma att njuta av livet också ds.

 2. Hej. Jag uppskattar verkligen dina oerhört träffsäkra analyser! Du har verkligen koll på läget. Skulle inte du kunna bli min mentor och komma med personliga tips? Jag skulle verkligen behöva det känner jag! Tar till mig av det du skriver och tackar för det! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here