Tävla i att träna?!

God morgon kära läsare!
Idag är det en ”härlig” söndag (som vanligt då det är sista dagen i veckan) , närmare bestämt söndag den tionde maj tvåtusennio!
Dagen till ära så hade jag faktiskt tänkt att ta den som den kommer. Då jag har varit sjuk i cirka en vecka och därefter tränat två dagar, så ska man få vila en dag (om man lyssnar på diverse ”skidtränare”). Men som sagt, jag tar dagen som den kommer, antingen vill jag vila, kanske vill jag springa, eller så vill jag rent av cykla ett långpass. Men det visar sig!
Just nu tänker jag ta en långfrukost på uteplatsen, kolla TV, eller film, eller kanske rent av dra en match (eller två på NHL09). Ta det allmänt lugnt, sen bestäma huruvida dagen ser ut beroende på lust, känsla, och så vidare, låter skönt va?! 🙂 Men då är det ju också söndag. Samt att er favoritbloggare har varit sjuk, kan inte träna som han vill, och så vidare. Då får ni hålla till godo på det som bjuds.
Vi hörs med all säkerhet senare ikväll!!
https://adamsteen.se/
Previous article”Jobbotomerad”
Next articlePremiärtur

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here