Tävla i att träna?!

God morgon kära läsare!
Idag är det en ”härlig” söndag (som vanligt då det är sista dagen i veckan) , närmare bestämt söndag den tionde maj tvåtusennio!
Dagen till ära så hade jag faktiskt tänkt att ta den som den kommer. Då jag har varit sjuk i cirka en vecka och därefter tränat två dagar, så ska man få vila en dag (om man lyssnar på diverse ”skidtränare”). Men som sagt, jag tar dagen som den kommer, antingen vill jag vila, kanske vill jag springa, eller så vill jag rent av cykla ett långpass. Men det visar sig!
Just nu tänker jag ta en långfrukost på uteplatsen, kolla TV, eller film, eller kanske rent av dra en match (eller två på NHL09). Ta det allmänt lugnt, sen bestäma huruvida dagen ser ut beroende på lust, känsla, och så vidare, låter skönt va?! 🙂 Men då är det ju också söndag. Samt att er favoritbloggare har varit sjuk, kan inte träna som han vill, och så vidare. Då får ni hålla till godo på det som bjuds.
Vi hörs med all säkerhet senare ikväll!!
https://adamsteen.se/
Previous article”Jobbotomerad”
Next articlePremiärtur

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here