Tävlingsbilder, segstartad och balkong-bonanza

Foton: Amanda Welander 
God förmiddag. 
Ovan är bilder från träningstävlingen i torsdags, inför varvning efter ett, eller två varv, minns ej. Få personer trodde nog att jag skulle åka runt i Alpinapjäxor på ålderns höst, men det gör jag och jag gillar dom!
Vaknade upp idag till en ledig dag med enbart träning som planerad aktivitet. La mig i okej tid strax efter klockan 00 inatt, är ändå trött och segstartad såhär på förmiddagen. Men får jag bara i mig lite kaffe, frukost och därefter nerva omkring i lägenheten en stund så är jag nog redo för en balkong-bonanza snart. Planen är korta start-stopp-intervaller. Det blir nog kul!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here