78 intervaller rakt in i solarplexus

Så har jag åter fått pustat, frustat, stönat och slitit ont ute på min tortyrbalkong. Grannarna skulle ju kunna få för sig att jag far med trevligare aktiviteter än vad jag gör. Det lär dock aldrig hända mig igen.. 
Upplägget idag var inte helt olikt tidigare pass, men vissa skillnader såklart, dessutom pers på fem av sex block på Skiergen! Här kommer så alla siffror, först från nyss nämna maskin och därefter från löpbandet: 
– 10 minuter uppvärmning @ sub 2,00-tempo, 20 snabba drag vid minut 4 och 9. Samma nedvarvning minus fartökningarna
– 6 block på 10 minuter vardera, 3 minuter vila mellan blocken:

5 x 60” – 60”, pers

10 x 45” – 15”, pers

10 x 40” – 20”, pers

13 x 30” – 15”, pers 

10 x 30” – 30”, pers

20 x 10” – 20”
Så sjukt jobbigt idag! Men det gav ju resultat och det kändes att jag hade rätt bra att trycka med. Både flåset och musklerna får sig en rejäl duvning av detta. Helt perfekt! 

Det sista jag körde ute på balkongen var löpbandet. Där blev det följande:
– 8 minuter uppvärmning @ 2%, 12 km/h (5,00 min/km)
– 10 x 40” – 20” @ 5%, 17,5 km/h (3,25 min/km)
– 7 minuter nedvarvning @ 2%, 12 km/h
Efteråt blev det också fyra TRX-övningar för bålen. Bra pass!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here