Tidig träning

Godmorgon.

Idag är det dags igen för ett tidigt träningspass, denna gång är det precis som igår benen som får ”bära” mig framm fast till skillnad från cykel så är det ett löpdistanspass som skall avverkas ihop med min nye klubbkompis inom löpning i Sågmyra SK, nämligen Jimmie Johnson. Jimmie som de senaste fyra åren haft denna mäktiga placeringsserie på vasaloppet: 23-13-12-13, imponerande! Han är inte bara en duktig skidåkare, utan han är riktigt bra på löpning med! Tanken är att vi ska springa i två timmar, mer hinner jag inte för då är det dags för heldag på Lugnets äventyr!

Boka in ett äventyr där, inne som ute, företag som privatperson, bara att ringa och beställa tid, eller bara för att få information. Klicka här för att komma till hemsidan! Vi har en massa nytt på gång, bland annat paintball, aktiviteter nere vid Varpan (där vi just skaffat lokaler), med mera!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here