Läkarbesök och Lugnets äventyr

Godkväll!
Efter cyklingen (som jag faktiskt inte blev sliten av, tro det eller ej, men det kommer väl imorgon..) så blev det en snabblunch på Jungfrurondellen -aka- Dala Wärdshus, därefter åkte jag till vårdcentralen i hopp om att få en spruta med heparin för att få bort senknarret och det onda i handleden. Dock så fick jag bara en burk (25 piller, 500miligram) med pronaxen som ska vara antiinflammatoriskt och tips om ett töntigt(?!) handledsskydd (är lite emot såna där pensionärsgrejer). Pillren skulle jag äta i tio dagar två stycken per dag.
Efter vårdcentralen så brände jag iväg till Lugnets Äventyr för att leda en niopersonersgrupp tillsammans med Oscar Ekstam inne i vårat ”Raceroom” och som vanligt så löste vi det galant utan problem 🙂 . Imorgon blir det en tidig löpdistans innan det är dags för en heldag jobb, även då på nyss nämda Lugnets Äventyr. Ser fram emot det, på återhörande!
https://adamsteen.se/
Previous article13,2 mil racer
Next articleTidig träning

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here