Läkarbesök och Lugnets äventyr

Godkväll!
Efter cyklingen (som jag faktiskt inte blev sliten av, tro det eller ej, men det kommer väl imorgon..) så blev det en snabblunch på Jungfrurondellen -aka- Dala Wärdshus, därefter åkte jag till vårdcentralen i hopp om att få en spruta med heparin för att få bort senknarret och det onda i handleden. Dock så fick jag bara en burk (25 piller, 500miligram) med pronaxen som ska vara antiinflammatoriskt och tips om ett töntigt(?!) handledsskydd (är lite emot såna där pensionärsgrejer). Pillren skulle jag äta i tio dagar två stycken per dag.
Efter vårdcentralen så brände jag iväg till Lugnets Äventyr för att leda en niopersonersgrupp tillsammans med Oscar Ekstam inne i vårat ”Raceroom” och som vanligt så löste vi det galant utan problem 🙂 . Imorgon blir det en tidig löpdistans innan det är dags för en heldag jobb, även då på nyss nämda Lugnets Äventyr. Ser fram emot det, på återhörande!
https://adamsteen.se/
Previous article13,2 mil racer
Next articleTidig träning

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here