Toppar och dalar!

Alfons gillar sitt bollhav som han fått av farmor och farfar. Det gör dessvärre även Boss, så det har försvunnit en och annan boll, eller dom har blivit slarvsylta skulle man kunna säga… 

Hej hej.

Hur har ni det? Hoppas allt är bra med er. Vi försöker kämpa på trots att det är cirkus i regeringsbildandet och där det tråkigt nog för mig är så att de enda tre partier jag tycker är vettiga är de som inte verkar få något att säga till om…

Status

Under gårdagen så tog vi det ganska lugnt hela familjen. Vi städade lite i hemmet, skottade av snö och tog en promenad med barnvagn samt hund. I största möjliga mån så försökte jag kurera mig efter konstens alla regler. Tog några extra vitaminer och mineraler från Helhetshälsa, samt drack mycket vatten. Det här med att vara sjuk är ju något jag i största möjliga mån inte bara försöker undvika, utan också har slutat med. Så det var väl inte alltför överraskande när jag vaknade upp imorse i sängen bredvid Alfons, eller ”glädjespridaren” som Simon Andersson kallar honom för och inte hade varken halsont eller andra symptom. Så ska en sjukdom tas! Men då jag under gårdagen fortfarande var rätt så risig i magen så väljer jag att inte gå till jobbet varken idag eller imorgon, för säkerhets skull och med hänsyn till kollegor och elever, ifall jag hade någon släng av magsjuka. 
Min tanke idag är att faktiskt prova på att träna lite lätt på skidorna kring lunchtid ungefär, för att se om kroppen känner sig okej och redo för träning. Förhoppningsvis så kan jag åka Moraloppet på lördag, men känner jag mig minsta osäker så skippar jag det givetvis. 
Bookbeat
Jag lyssnade klart på Petter Northug – Min historia på bara någon dag och jag måste säga att boken var bra. Men Anton Körberg var väl sådär i sin uppläsning, eller egentligen var inte själva uppläsningen något fel, men uttalen på vissa namn var under all kritik.. Blir du sugen att lyssna på boken, eller någon annan bok från Bookbeats-sortiment så kan du registrera dig via denna länk och få 14 dagars gratis lyssning. Du kan sedan avregistrera dig när du vill, utan kostnad. 
Youtube
Jag har börjat gilla Youtube mer och mer. När jag har tid att slå ihjäl så händer det mer och mer ofta att jag kollar in liten där för spännande videoklipp. Ofta är det gamla skid-, cykel-, eller löplopp. Men det kan även vara en och annan vlogg. Idag så hittade jag dock ett klipp från helgens ski classic-lopp, ”Kaiser Maximilian Lauf”. Perfekt för mig som inte har några TV-kanaler eller som vägrar att betala för tjänsten. Tyvärr så fattades de sista 9-10 kilometrarna från herrarnas lopp, men men. Här har ni det:
  


Ett annat stort intresse är ju musik och på Youtube finns ju riktigt mäktiga DJ-set från bland annat Tomorrowland. Min största favorit bland DJ:s är utan tvekan Eric Pryds, han har räddat upp många intervallpass inomhus på löpband för mig, här är ett mäktigt från förra årets festival i Belgien:


Det hade ju varit mäktigt att starta en vlogg också, men än har jag inte riktigt tiden eller orken till att dra igång ett sådant projekt. Jag har dock en Youtube-kanal där det ibland kan komma upp någon simpel film, den kan ni ju prenumerera på, ni hittar den här

Skierg
Idag så hoppas och tror jag att min Skierg kommer hem. Det ska bli mig ett sant nöje att sätta ihop den och få i ordning träningsrummet nere. Nu så har vi några lätta kettlebells och ett TRX-band, men framöver kanske det kan växa till sig så att vi får ett bra träningsrum. Jag skulle gärna vilja ha ett löpband, men det kostar ju bra med pengar det också.. Nåväl, en sak i taget. 
Nu så ska jag ut och gå en sväng i det fina vintervädret som råder, fem minusgrader och lätt snöfall! En sista uppmaning till både mig själv och andra är att försöka bli bättre på att uppskatta det man har och försöka leva i nuet så gott det går. Ta hand om er så hörs vi senare!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

2 COMMENTS

  1. Har du blivit mindre sjuk sen du började med mineralerna? Om ja, vilka pills tar du?

    Jag har halsont ganska ofta vilket gör att den lilla träning jag försöker upprätthålla går åt helvete allt som oftast..

  2. Ja, kanske. Brukar äta: helamin, helavit, zink, algomega 3, d3-vitamin och vid behov immunoptimal. Tycker det brukar funka bra för mig iaf. Hoppas du hittar någon lösning! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here