Träning i dagsljus och lite panik!

Inte varje dag såhär års som jag tränar i brillor!

Hej!

Jag verkade chockera många då jag på min instagram lade ut att jag tränat nu på dagen. Råkade nämna att jag sagt upp mig också. Tyvärr har jag inte gjort det (än?). Men mitt schema nu efter nyår är än så länge rent på torsdagar fram till 13,50. Det hinner nog ändras till det sämre om jag känner den där organisationen rätt. Så det är lika bra att passa på när tillfälle ges!

Jag har inte löst situationen med klubb och pengar för startavgifter. Känns lite sådär att betala ett x antal tusen för bland annat FIS-kod, vasaloppsstart och några andra lopp. Någon som sitter på en lösning eller vill bidra på något sätt? Kanske mot reklam på mina sociala kanaler, träningsupplägg, tekniktips, skidskolor eller liknande? Hojta till här eller på mail [email protected] eller ring/sms:a: 076-1664997! Jag har liksom inte råd att fortsätta om detta inte blir löst ASAP. Så jag börjar känna lite panik här.

Då jag hade en fri förmiddag så tog jag mig äntligen ut på träning i dagsljus och med brillor. Det var skönt och välbehövligt.

Jag tog mig till Bergebo och brände av två timmar och 28,4 kilometer lugn stakning. Bland annat ner till Vargliden, Medväga och runt elljusfemman. Fick in tio stycken impulser också längs passets gång. Dessutom med sällskap de sista 25 minuterna av Nils Bergström!

Fint att ha träningen gjord för dagen och kunna ha en lugn eftermiddag och kväll efter jobbet!

Passa på att titta in på Tropilex hängmattor, ett perfekt sätt för skön återhämtning!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here