Träningscomeback: 75 min löp + gym

Sådär, äntligen tillbaka i träning igen, efter två dagars skön vila! 
Denna dag började som de flesta andra fredagar med att på fastande mage cykla till skolan och därefter träna med gänget på skid- och orienteringsprofilen. Idag hade eleverna intervaller löpning med stavar på programmet. Jag sprang i närheten upp- och nedför backen, gav tips och hejade på. Trevlig morgonsyssla! När eleverna var klara så sprang jag ytterligare en kvart så att jag fick ihop 75 minuter och 10,1 kilometer löpning enligt pulsklockan. Helt okej med andra ord!
Direkt efter löpningen så begav jag mig in i skolans gym:

Jag har ju varit inne en del på styrketräningen och tankar kring den tidigare. Har nu bestämt mig att förutom att jag kör det nygamla passet jag gjorde i måndags så kommer jag även försöka lägga in en sådan grej som jag gjorde idag: tre övningar, tre set och tre repetitioner på en vikt om 90% av det jag avslutade mina sista två-repetitions-pass på för någon vecka sedan. Det för att det ska vara hyfsat tungt, inte slita alltför mycket och för att det ska vara underhållande för styrkan. Kommer nog köra det fram till nyår och eventuellt någon gång under säsongen med. Övningarna kommer jag variera mellan de olika basövningar jag kört, idag blev det följande:
Marklyft 3 x 3 @ 140 kilo
Bänkpress 3 x 3 @ 80 kilo
Lutande rodd 3 x 3 @ 70 kilo

Nu blir det jobb och ikväll ett nytt pass med kort distansträning och efterföljande TRX-styrka!

https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here