Pass 2: Klassiskt + TRX

Goder afton.

Det här med dubbelpass på fredagar börjar bli en (dålig?) vana nu. Nu är det väl varken långa, hårda eller tuffa pass att tala om, men ändå helt okej pass om man ser det till hela dagens ansträngning. Idag fick jag ju exempelvis ihop följande fysisk ansträngning:
– 5,5 kilometers cykling till jobbet
– 75 minuter löpning + ganska tunga lyft på gymet
– 3 kilometers promenad på min rast
– 5,5 kilometers cykling hem från jobbet
– 60 minuter klassiskt + TRX-styrka

Det andra passet för dagen blev ju som ovan nämnt 60 minuter klassiskt på mina Elpex-fyror, där åkt jag i Skräddarbacken för att få höjdmeter. Jag använde som vanligt min pannlampa och utan hjälm. Det är lite läskigt att åka rullskidor nu i mörkret med inte helt 100 upplyst vägbana, jag är lite rädd att ramla på grund av någon småsten som fastnar i hjulet eller så. Det brukar rassla till då och då under passens gång vilket ger en liten extra pulshöjare.
Fick en fin träningsdag med två kortare och lugnare distanspass, några lite tyngre lyft på gymet och en kvarts TRX. På TRX-passeet körde jag alla mina övningar ett set, för att underhålla även den styrkan.
Imorgon väntar det mördarpass i Romme igen!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here