Buda hem ett par skidor från Simon Andersson


Tjena!

Jag såg just på twitter att Roberto Vacchi auktionerar ut ett par Madshus-skidor som Simon Andersson åkt världscup med, inte illa det ju. Så är du sugen på ett par Madshus (ja det finns faktiskt folk som är det) så klicka dig in här och buda. 

Snällt av Simon att göra en sådan sak. En annan har ju fullt upp med att få vardagen att gå runt och tvingas mer eller mindre att auktionera ut mig själv för att få råd med brödfödan. Men jag kan ju dela detta inlägg och få någon form av påfyllning på karmakontot. 
Nu har jag nervös-gått på toan fyra gånger och ska strax bege mig till Romme för att köra löpning med stavar där, kämpa!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

6 COMMENTS

  1. Jag väger faktiskt in på närmare 70kg nu för tiden, men skidorna funkar garanterat om man är tyngre också

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here