Träningscomeback (igen) och arbetslös till hösten!

Träningscomeback nummer *valfritt fyrsiffrigt* avklarad! 

Psoas march stående idag 
Hej på er! 
Hörde jag skål? Snarare en stor jävla krasch skulle jag säga. Kanske ändå kan tolkas som glasklirr, fest och stoj. Men icke. 
Farhågorna med börsraset blev besannade och när man trodde botten för dagen var satt så rasade det ytterligare. Men 200 tusen minus en dag börjar ju snarare bli vardag numer. Botten upp på den!
Under min rast så passade jag på att träna hemma för första gången sedan i torsdags. Fyra dagars ofrivillig vila är betydligt värre än 15 dagars frivillig vila. Men det gick ändå vägen och kändes helt okej. Jag körde först löpband: 60 minuter @ 15 km/h, 0% lutning (det blev dock 47+13 minuter för jag blev akut bajsnödig).  Tröskelträning enligt klockan  snabbdistans och lägescheck enligt mig. 
Därefter körde jag 100 reps vardera av:
– Utfallssteg till step up
– Frog pumps 
– Hip thrust
– Clamshells
– Psoas march
Mot slutet av arbetsdagen hade jag ett inbokat möte med rektorn inför hösten. Trodde det bara var att fortsätta med idrottslektionerna och som assistent. Men icke. Skolan hade tillsatt en behörig idrottslärare som skulle ta en del klasser och behovet av assistenter var begränsat. Så det var tack och hej. Har i fyra läsår jobbat i denna satans kommun och nu blev det hejdå. Det här med LAS-dagar och skit är inget jag är insatt i för fem öre, men det känns lite konstigt att dom bara kan säga upp mig hux flux. 
Nu märker ni kanske att jag håller igen en aning mot vad jag brukar göra. Men det bubblar inom mig på många olika plan, det kan jag lova. Det finns en viss risk för att ni framgent kommer få se en betydligt mer bitter och less Adam än vad ni är vana vid. Så håll i hatten. Bra content i alla fall. 
Så den sista månaden nu på jobbet kommer vara än mer motiverande än vanligt. Jag kommer studsa upp ur sängen och göra mitt allra bästa! Till hösten behöver jag då som ni kanske listat ut ett jobb. Hur fan löser jag det?
https://adamsteen.se/

Related Articles

Mycket trevlig dag igår – är det över med tävlingar nu för mig?

Hej! Har ni sett den senaste vloggen? Halvdåligt mående både fysiskt och psykiskt. Tar gärna emot lite tips och tankar! Igår var jag...

Träna mindre VS tjock som en smock

Veckan inleddes med två vilodagar, därefter okej träning i några dagar, för att sedan avslutas i moll. Halvpissigt mående både fysiskt och psykist. Hur...

Ett chans-pass

Hej! Det blev sen idag igen. Men det var inte bara på grund av ren lathet. Trots att jag enligt min Garmin-klocka tickade in hela...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here