Trött, fredag och hjärtläkarsvar

Hej på er. 
Åh helvete hur trött jag är på morgnarna och under de första stapplande stegen, eller under de första timmarna egentligen. Det kostar på att leva. Men mycket är (precis som alltid i mitt fall) en fråga om inställning. Nu får jag bita ihop och kriga mig igenom en lite tuffare träningsperiod, så då måste jag ju få vara lite sliten och trött. Förhoppningsvis kommer formen därefter. 
Idag så ska jag kriga mig igenom en arbetsdag och sedan så blir det ett nytt intervallpass i en lite lägre intensitet. Ska försöka ha som mål att belasta utan att bli stum och utan att bli irriterad över yttre förutsättningar. En utmaning nog så svår. För att följa upp lite kring det här med puls så har jag kontaktat en hjärtläkare som jag känner:

Jag har i hela min karriär från och till tyckt det varit psykande med låg puls. Men något måste ju ändå träningen ge trots allt. Ändå idiotiskt av mig att bara stirra mig blind på en siffra kring hur snabbt hjärtat slår. Finns ju så mycket annat som påverkar också. 
Trevlig fredag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

3 COMMENTS

  1. Bra input ifrån läkaren, tack för att du delar. Tror att många av dagens vanliga motionärer lägger alldeles för mkt tid på massa orelevanta saker som att studera pulskurvor både i träning och vila. Titta tex på Anders Aukland han körde aldrig med pulsband, gick rätt hytfsat ändå. Man kan ju även se tider ifrån Lidingöloppet ifrån 80-talet, elitmotionärerna var mycket snabbare och betydligt fler. På den tiden knöt man skorna körde hårt och tog ett glas saft effteråt, fanns inga mobiler:)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here