Två timmar skate

På eftermiddagspasset så fick jag hänga med följande grabbar: Linus Larsson, Mattias Argårds och Martin Holmstrand. De två sistnämnda körde klassiskt/stakning, med lite blandat rullmotstånd, medan jag och Linus körde skate med en aning trögrull. Men det funkade fint det också. Vändan blev liknande den i förmiddags, men nu körde vi åt andra hållet, samt något kortare, alltså: Britsarvet (sportson) – Skuggarvet – Hobborn – Lilltäkt – Östborn – Hosjö – övre Norslund – Britsarvet. 
Jag kände mig pigg även på detta pass, försökte tänka på tekniken, åka avslappnat och stort, samt att använda mig av alla växlar. Det blev ett bra träningspass helt enkelt. Enda minuset var att jag glömde pulsbandet. 
Här skiftar de den vänstra rullskidan till höger och vice versa. Jag brukar göra så på varje pass halvvägs in ungefär. Det blir en mycket jämnare slitning på hjulen och de håller längre. 

Linus är väl alltid så glad!

Jagar grabbarna i Östborn, mot Hosjö.

Sliter på med min partifärgade(?) tröja från Craft. Eller okej, det där med partifärgad var faktiskt ett skämt, för er som inte förstod det.

Vart tog du vägen Adam?

https://adamsteen.se/

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here