Två timmar skate i snöfall

Nej, jag kan inte rå för att jag ser ut som fan själv 

Igår var det skridskoföre. Idag nysnö och skateskidor som närmast satt fast i snön. Kul med kontraster, eller nej, troligtvis inte. 
Hej på er. 
Pliktskyldigt så tog jag bilen till Bergebo, ställde ut skidorna i spåret och betade av mina planerade två timmar skate. Innan det så hade jag kört igenom mina TRX-övningar också, skönt att slippa ha det hängande över mig när jag kommer hem. 
Strax innan jag drog iväg på träningen så började det snöa, uppe i Bergbeo var det 1-2 minusgrader, ganska ymnigt snöfall och lite blåst. Jag frös rejält till en början. Men efter ett tag fick jag upp värmen, krävdes ju energi för en halv småstad för att bara ta sig framåt idag på grund av nysnön. 
Det blev två timmar (29,3 kilometer) lugn skate. Under den sista timmen körde jag tio impulser också. Roligare än så hade jag det inte idag. 
Imorgon får vi hoppas att jag orkar ta mig upp i tid, så jag hinner köra en del dubbeltröskel innan jobbet och sen den andra efter. Håll tummarna, eller så skippar ni det. 
Trevlig kväll, hej!
https://adamsteen.se/
Previous articleFått en ”gratisvecka”!
Next articleMorgon-Skierg

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here