Två timmar stak

Fint i Morbygden, där jag vände under dagens pass

Hej!

Har ni sett min senaste vlogg från Craft Ski Marathon?!

Idag har jag varit effektiv må ni tro! Först jobb, sen stressa hem för att byta om, åkt skidor i Bergebo och direkt tillbaka till jobbet för att vara med på en informationskväll. Jag hann tack och lov med det planerade passet, annars var tanken innan att träna ytterligare ikväll efter detta andra jobbpass för dagen.

Skidåkningen i Bergebo blev två timmar stakning och 28,6 kilometer med sex impulser. Jag åkte 58 minuter bortåt på Falun-Borlänge-spåret till Morbygden och vägövergången över 293:an där jag vände och åkte tillbaka igen.

Spåren mellan Vargliden och Morbygden var helt sinnessjukt bra! Hårda och fina med bra stavfäste. Däremot var det knappt draget på sina ställen i Bergebo, tungfört, löst och dåligt stavfäste. Sjukt.

Hade på mig värmestrumpor idag och det behövdes, 10 minusgrader och rejäl blåst stundtals. Nu väntar 2-3 dagar med dödskyla och sen töväder i flera dagar. Skitväder dag efter dag.

Related Articles

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

90 minuter

Tjena! Tack och lov var det snabbare före i spåren idag. Gårdagen var inte rolig. Tyvärr har ju folket som sköter plogning med mera misslyckats...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here