Två timmar stak

Fint i Morbygden, där jag vände under dagens pass

Hej!

Har ni sett min senaste vlogg från Craft Ski Marathon?!

Idag har jag varit effektiv må ni tro! Först jobb, sen stressa hem för att byta om, åkt skidor i Bergebo och direkt tillbaka till jobbet för att vara med på en informationskväll. Jag hann tack och lov med det planerade passet, annars var tanken innan att träna ytterligare ikväll efter detta andra jobbpass för dagen.

Skidåkningen i Bergebo blev två timmar stakning och 28,6 kilometer med sex impulser. Jag åkte 58 minuter bortåt på Falun-Borlänge-spåret till Morbygden och vägövergången över 293:an där jag vände och åkte tillbaka igen.

Spåren mellan Vargliden och Morbygden var helt sinnessjukt bra! Hårda och fina med bra stavfäste. Däremot var det knappt draget på sina ställen i Bergebo, tungfört, löst och dåligt stavfäste. Sjukt.

Hade på mig värmestrumpor idag och det behövdes, 10 minusgrader och rejäl blåst stundtals. Nu väntar 2-3 dagar med dödskyla och sen töväder i flera dagar. Skitväder dag efter dag.

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here