Två timmar stakning och dagen

Foto: Victor Gustafsson

Dagen på hygget gick bra. Var dock rätt tufft idag, hela hygget var en rejäl backe, plantsättning utan markberedning och riktigt varmt. Men av det nya uppdraget så gjorde vi ett av två hyggen i alla fall, så det kändes skönt!
Direkt när jag kom hem från hygget så bytte jag om till träningskläder och knäppte på mig rullskidorna. Idag blev det två timmar (30 kilometer) stakning på treor runt om i Falun (mycket kring Lugnet, Högbo och Järlinden). Med mig hade jag Mattias Argårds och Victor Gustafsson.
Nu är jag rätt mör här i soffan!

Plantorna blev lämnade några hundra meter från hygget idag, så vi packade i bilarna en del!
https://adamsteen.se/
Previous articleTrevlig födelsedag
Next articleTidig träning

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here