Uppladdning och frågetecken.

Hej. Jag har ätit en stor och fin frukost tidigare idag innehållande: dinkelflingegröt med kiwi, banan, honung, havredryck och linfrö. Nu ska jag äta ytterligare mat innan jag ska ut och känna på kroppen lite grann. Sen är det bara till att valla skidor resten av dagen.

Sitter och kollar på resultaten från Intersport cup och det ser minst sagt tungt ut för vissa. Som trots att de tränar i princip jämt känns det som. Så nu får man ju hoppas på att få åka någon sverigecup eller kanske SM snart. Klubben har ju ett visst antal platser och ska som det är sagt i alla fall vara prestationsbaserat, men man är ju inte tillräckligt bra ännu, eller så har jag fel namn/efternamn helt enkelt för att få vara med. Men vi får hoppas på att det kommer i sinom tid denna säsong, men nästa säsong ser jag det som ett självklart mål att vara med på alla sverigecuper och SM-tävlingar. Man får ju även ifrågasätta de så kallade ”heltidsproffs” och före detta landslagsåkare med som gör riktigt mediokra resultat trots all uppbackning, sponsring med mera.

Skriver mer efter träningen! Ciao!
https://adamsteen.se/
Previous articleSkatedistans
Next articleLätt träning

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here