”Ut å sykkla”

Godmorgon.
Ja, för mig så är det morgon nu. Det har varit riktigt skönt att få sova ut i två dagar. Idag är jag lite piggare i kroppen än igår, hade nästan bestämt mig för att sticka ut på ett cykelpass landsväg när Robban ringer och frågar om jag vill med på ett tillsammans med honom och frän-Jeppe77. Så nu är det snabba puckar som gäller, frukost, kissa hunden, byta om och sticka ut! 
Vi hörs sen!
https://adamsteen.se/

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here