”Ut å sykkla”

Godmorgon.
Ja, för mig så är det morgon nu. Det har varit riktigt skönt att få sova ut i två dagar. Idag är jag lite piggare i kroppen än igår, hade nästan bestämt mig för att sticka ut på ett cykelpass landsväg när Robban ringer och frågar om jag vill med på ett tillsammans med honom och frän-Jeppe77. Så nu är det snabba puckar som gäller, frukost, kissa hunden, byta om och sticka ut! 
Vi hörs sen!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here