Vädret som vanligt – men inte så långt

Titta på min senaste vlogg då, alltför dåliga siffror hittills:

Nu till dagens träning:

Vädret är sig likt precis som vanligt. Kom såklart iväg alltför sent igen, vilket jag fick sota för på slutet utan pannlampa, det var svårt att se stundtals i beckmörkret. Men tack och lov hade jag kört min gluteus-styrka innan, så jag slapp harva med den långt in på småtimmarna åtminstone, dessutom har jag förhoppningsvis styrt upp en del saker i det vanliga livet till det bättre.

Tanken var att staka i tre timmar, det landade dock på 3 h 20 min och 54,2 kilometer på Elpex 4. Jag åkte till Falun via Aspeboda och Källviken, för att sedan åka hemåt via gamla Leksandsvägen aka 293:an. Kände mig pigg hela vägen, det var glädjande, även om det var lite av ett babypass. Jag lade in 10 impulser under den sista timmen också.

 

Imorgon hoppas jag på bättre utdelning i timjageriet!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here