Vädret som vanligt – men inte så långt

Titta på min senaste vlogg då, alltför dåliga siffror hittills:

Nu till dagens träning:

Vädret är sig likt precis som vanligt. Kom såklart iväg alltför sent igen, vilket jag fick sota för på slutet utan pannlampa, det var svårt att se stundtals i beckmörkret. Men tack och lov hade jag kört min gluteus-styrka innan, så jag slapp harva med den långt in på småtimmarna åtminstone, dessutom har jag förhoppningsvis styrt upp en del saker i det vanliga livet till det bättre.

Tanken var att staka i tre timmar, det landade dock på 3 h 20 min och 54,2 kilometer på Elpex 4. Jag åkte till Falun via Aspeboda och Källviken, för att sedan åka hemåt via gamla Leksandsvägen aka 293:an. Kände mig pigg hela vägen, det var glädjande, även om det var lite av ett babypass. Jag lade in 10 impulser under den sista timmen också.

 

Imorgon hoppas jag på bättre utdelning i timjageriet!

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here