Och så ett nytt full hand-pass

Tjena!

Gårdagens pass var ju mer eller mindre en misär från start till mål. Så förväntningarna inför dagen var väl inte direkt på topp. Kände mig också som en jävla pormask de första 1-1,5 timmarna. Därefter tryckte jag i mig lite godis och lyckades så sakta vakna till liv.

Vet inte riktigt vad som är fel. Jag åker för sakta på passen, jag blir hungrig och jag är fetare än någonsin igen. Tror det är vädret som bränt mig mentalt och jag mår sämre än vad jag brukar. Idag lyste solen under delar av passet och dessutom bara några droppar med regn. Men det är ungefär som förr när jag beskrev att jag hade medvind en gång – det går liksom inte att njuta av det för man vet att när som helst brakar helvetet lös igen.

Idag körde jag en vända till Falun via Källviken, ett varv runt rullskidbanan, till Stångjärn och tillbaka, samt hem via 293:an. Jag lyckades hålla mig skapligt pigg hela vägen och inga vurpor tack och lov. Passade också på att köra utan tröja för första (och sista) gången på kanske ett halvår. Det var på tiden!

Som ni märker är jag totalt uppgiven och fullkomligt bedrövad över vädret. Det kommer ta många år att repa sig från denna katastrof-sommar om jag ens någonsin kommer göra det.

Passet slutade på fem timmar prick och 86,15 kilometer, Elpex 4 även idag. Jag körde två impulser i timmen, alltså 10 totalt. Dessutom blev det kettlebell-styrka.

Imorgon väntar det ett nytt krig mot vädrets makter. Men timmarna ska in, det är ett som är säkert, om jag så ska gräva mig fram i snöstorm.

Jag uppskattar att ni handlar kläder i min webbshop, att några bytt till Fello och att ni prenumererar på min youtube-kanal, fortsätt så och tack för det!

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here