Vasabilder, tillväxt-värk och så vidare

Två bilder från i söndags på mig och Michael Boberg. Jag fick åka med denna mäktiga man i princip från Mångsbodarna till mål! En sådan chans får man bara en gång i livet! Fotona är tagna av hans langnings-crew. 
Hej på er. 
Jag lider ju ständigt av min fetma. På somrarna lyckas jag komma ner närmare 70-strecket, men på vintern så pekar viktkurvan uppåt igen. Inför Vasaloppet låg jag på cirka 76(!) kilo. Igår hade jag kommit ner på 74 i alla fall. Men mer ska det bli. Jag blir nog nervös och rastlös när det är vinter och tävlingar, så då äter jag mer. Men det är väl inte hela världen kanske. Just på Vasaloppet så tror jag inte man behöver vara så slimmad, det är viktigare när det kommer till löpning och barüber-träning. Nu ska jag dock försöka återgå till sockerförbudet igen och jag fick en bra aktiv vilodag med promenad på rasten och cykel till Alfons dagis för att hämta honom. 
_____
Ni som läser här har väl ganska snart insett att jag är speciell. Jag har mina egenheter och så vidare. En sak som jag ogillar kraftigt är att prata i telefon, många gånger att prata överlag också för den delen. Jag är mer av en tänkare. Men en person har jag nästan dagliga avstämningar med och det är den gode Rickard Bergengren som driver ”Hjularöds padel”. 
Vi brukar prata om allt mellan himmel och jord. Ett trevligt avbrott i vardagen. Igår myntade han uttrycket: ”tillväxt-värk”, vilket syftar på den lilla nedgången i tillväxt- och tech-bolag. Vi fick en fin uppgång igår, det är dock en bit kvar tills mina dippköp med belåning i Embracer är på blått igen, men skam den som ger sig. 
_____
Idag har jag lämnat Alfons på dagiset som vanligt. Efter jobbet så ska jag försöka röra på mig en aning, troligen så blir det skidor uppe i Bergebo. Som jag nämnt så ska jag försöka hålla igång med träningen så mycket jag bara kan. I helgen har jag inte Alfons, så vi får se vad jag hittar på i träningsväg då. 
Vi hörs!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here