Vila idag igen.

Jag känner mig segare idag än igår, vilket är på grund av min intervallperiod. Därför vilar jag även idag. Jag har ju nämligen aldrig kört en sån här intervallperiod förut. Sen som ni kanske vet så vilade jag i prinicp helt mellan mars och september i år (sex månader) så min kropp har ju fått en ”chock” i princip vilket gör att man känner sig lite som i en koma. Men imorgon ska jag köra igång igen!!
https://adamsteen.se/
Previous articleRodelträning in progress.
Next articleJobb.

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here