Vila idag igen.

Jag känner mig segare idag än igår, vilket är på grund av min intervallperiod. Därför vilar jag även idag. Jag har ju nämligen aldrig kört en sån här intervallperiod förut. Sen som ni kanske vet så vilade jag i prinicp helt mellan mars och september i år (sex månader) så min kropp har ju fått en ”chock” i princip vilket gör att man känner sig lite som i en koma. Men imorgon ska jag köra igång igen!!
https://adamsteen.se/
Previous articleRodelträning in progress.
Next articleJobb.

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here