Rodelträning in progress.

Idag kör jag ett väl prövat koncept som jag tycker flera borde pröva på. Nämligen rodelträning, det går till på följande sätt: man lägger sig helst i ryggläge, sen försöker man ligga så still som möjligt så länge som möjligt. Det är en väldigt effektiv träningsform framförallt idag då jag inte tränar så mycket annat, positiva fördelar med denna träning är också att man till exempel kan se på film, spela tv-spel eller någon annan liknande aktivitet samtidigt. Vilket gör att man inte enbart tränar sina färdigheter inom rodel, utan också att man får annat ”nyttigt” gjort också. Man kan ju också köra olika träningsformer och block, till exempel: intervaller, distans och det bästa av allt är att man faktiskt kan sova samtidigt! Nu har jag inte tid att sktiva mer, då jag måste köra klart mitt rodelpass!

OS i rodel 2010?!

https://adamsteen.se/

Related Articles

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

Löpintervaller – stakning – kettlebell

Tjena! Nu har jag sommarlov, fy fan vad skönt! Det kan ni få fira in genom att kolla min senaste vlogg, kommentera, prenumerera på kanalen...

2 COMMENTS

  1. den fungerar som så att man endast vila, det är bara ett skämtsamt uttryck för vila. Inte på något vis nedvärderande för rodelåkare heller, om någon skulle tro det.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here