Vildmarksleden idag och Chris Froome

Igår så lagade jag (troligen) för första gången pannkakor själv. Jag fastade ju under hela dagen och för första gången så var jag rejält hungrig när det var dags för middag, så en rejäl portion lax med ris räckte inte denna gång. Därför blev det också fyra pannkakor med hjortronsylt (den tog slut igår dessvärre) och grädde. Mumma. Jag var nog lite på gränsen igår och hade kanske behövt mat under dagen på grund av den hårda träningen under veckan innan, vägde in på 70,5 kilo mot kvällningen. På tal om kost och det så snubblade jag över två spännande artiklar om Chris Froome och team SKY igår angående just kost, energi, watt och prestation. Det var från hans makalösa etapp 19 på årets Giro d Italia när Froome går solo i 80 kilometer på en väldigt tuff etapp, här nedan följer artiklarna:
Vad hann intog för energi under/omkring etappen: https://www.bbc.com/sport/cycling/44694122
Väldigt spännande läsning, om än på engelska. Dom har lite koll på läget i team SKY måste man ju ändå säga! 
Under gårdagen så blev det två promenader på fem kilometer vardera och häng med Alfons. Inte så mycket mer faktiskt. 
Nu är jag snart på väg emot Bjursås för att springa Vildmarksleden, blir längsta löppasset för året och jag är mest nervös för hur benen ska reagera, men det ska nog gå bra!
https://adamsteen.se/
Previous articleBra träningsvecka
Next articleVildmarksleden på 3,40!

Related Articles

Höcke RÄDDAR mitt och Benzen liv!

  Tjena! Jag har varit på så dåligt humör på grund av att bilen låtit illa, men tacka gudarna för Johan Höcke som hjälpt mig! Jag har...

SJUKASTE SAMTALET – Vasahistorier – PSYKPASS

  Hej. Den här vloggen är riktigt massiv! Det börjar med ett helt GALET telefonsamtal mellan mig, Anton Rajalakso och Albin Berger. Ett samtal som egentligen...

Med i podden Vasahistorier

    Hej!   Missa inte att lyssna på mig i podden Vasahistorier, ni hittar avsnittet här!   Glöm heller inte att kolla min senaste vlogg!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here