Bra träningsvecka

God förmiddag!

Inatt sov jag med Alfons igen, det gick väl okej, men det blev ett antal uppvaknanden igen, det till trots så skrapade jag ihop sju timmars sömn, bättre än inget. 
Amanda jobbar idag och jag ska hänga med Alfons. Det ska bli skönt med en vilodag, efter förra veckans ganska tuffa träningsmängd. Över 15 timmar och 23 mils stakning alltså. Kanske aldrig har stakat så mycket på en vecka, det gäller att testa lite nytt. Detta körde jag under veckan:
Denna veckan blir mer ”normal” i den saken att jag kommer träna med olika pass igen. Tanken är att få till följande pass:
– 2 styrkepass
– 1 intervallpass 
– 1 löptävling 
– 2 distanspass
Tanken är sedan att köra en ”stakvecka” igen nästa vecka. Min idé är att dels verkligen träna på det jag ska tävla, men också att försöka köra en lite större del stakning då jag inte tränar alltför många timmar jämfört med många andra, antingen funkar det, eller så gör det inte det. Men det blir lite nytt åtminstone och det tror jag är bra!
Förutom vilodag så fastar jag idag till middagen. Hade ju varit skönt att vara ute idag, men det är ju givetvis regn/molnigt, som alla andra dagar..

https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here