Vilodag igår, långpass idag.

Hejsan.
Igår blev det en vilodag trots allt. Kände att jag behövde det då benen var sega och trötta framförallt sen söndagens tävling. Istället för att träna så ägnades gårdagen till att geocacha, gå med Stella och såklart äta som vanligt på Dala Wärdshus – Jungfrurondellen.
Idag är det tänkt att jag ska cykla långpass med ett gäng skidåkare, det ska bli kul att få ge sig ut på landsvägen och nöta mil!
Efter cyklingen ska jag till vårdcentralen och kolla upp min onda handled. Vet ej om jag berättat det förut men jag fick nämligen riktigt ont i handleden efter att jag jobbat på City Gross där jag en hel dag hackade is. De senaste veckorna har jag haft senknarr och riktigt ont i den vänstra handleden, därför ska jag kolla upp den för att försöka få hjälp med en spruta eller så.
Senare på eftermiddagen så ska jag jobba på lugnets äventyr (dagens höjdpunkt?!) igen, ser ut att rinna på lite mer med jobb där, vilket självklart är kul, inte bara rent allmänt, utan också för min ekonomi.
Nej nu måste jag upp på sadeln och cykla upp till LIVI, vi skulle nämligen träffas där om 30 minuter (jag har inte börjat byta om än, det ligger på), hej så länge!
https://adamsteen.se/
Previous articleNy design ! !
Next article13,2 mil racer

Related Articles

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

Löpintervaller – stakning – kettlebell

Tjena! Nu har jag sommarlov, fy fan vad skönt! Det kan ni få fira in genom att kolla min senaste vlogg, kommentera, prenumerera på kanalen...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here