Vintern är tillbaka, brutit fastan, kroppsfixering +ANNAT

Jag vaknade upp till en härlig vår-överraskning idag. Eller egentligen såg jag det redan inatt när jag var uppe och gubbkissade. Mysigt ändå. Velade ett tag om jag skulle cykla eller ta bilen till förvärvsarbetet, men tog snabbt mitt förnuft till fånga och cyklade. Trots sommardäck på cykeln så gick det bra att ta sig fram, tur nog. Kan ju inte slita på Benzen i onödan och mitt feta anlete behöver ju all rörelse som det bara går. Jag jobbar idag på två platser, så det blir en del cykling, ska även försöka klämma in en promenad i det vackra vinterlandskapet. 
Igår efter jobbet så åkte jag hem och gjorde mina mer eller mindre dagliga sysslor: städa, tvätta och försöka hålla rent i lägenheten. Jag passade också på att tvätta fönstren i vardagsrummet på insidan, för klåparen som rengjort dessa innan mig hade lämnat kvar spår som syntes i vissa ljus. Detta har jag stört mig länge på, men igår så åtgärdades det äntligen. På kvällen så lagade jag mat och bröt fastan efter cirka 70 timmar. Avslutade sedan kvällen med en film och mycket pausande emellanåt för att skrolla på mobilen. Jag har dålig fokus när jag kollar på TV märker jag, mobilen drar mycket. Här lär jag försöka skärpa mig. Jag har fått dille på inställningarna på TV:n, ljudet och lamporna bakom TV:n, så jag försöker hitta fram det som är bäst. Tänker jag mer logiskt så är det ju mitt öga och mina öron som avgör det och inte något som jag hittat på något forum. Inte alltid man är smart och rationell. 
Lite bilder:

Min patenterade gryta med ris. Gör som vanligt en sats som räcker till sex middagar. 

Passade på att göra mina Wim Hof andningsövningar igår. Något som är lite spännande är att jag alltid håller andan längre när jag är på fastande mage. 

Efter andningsövningarna så tar jag en dusch på den kallaste inställningen i 90 sekunder. Detta är något jag numer bara gör sporadiskt och inte varje dag. Gillar kroppen hur den ser ut efter en lång fasta, jag blir liksom ”torr”, tappar vätska och ser inte fullt lika tjock ut som jag är. 

Nya korta 2XU-tights igen. Märkte dock när jag häromdagen rensade och vek ihop alla träningskläder att jag redan hade ett par likadana i samma storlek. Men skit samma. Jag är inte sponsrad av märket, men just 2XU är fan de bästa kläder jag haft. Just dessa är kanske inte snygga, men de flesta andra tycker jag ser riktigt bra ut också. Ett litet tips i all välmening. Jag använder oftast storlek small på dessa och även andra märken. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

Löpintervaller – stakning – kettlebell

Tjena! Nu har jag sommarlov, fy fan vad skönt! Det kan ni få fira in genom att kolla min senaste vlogg, kommentera, prenumerera på kanalen...

4 COMMENTS

 1. Jag kan försöka:

  Kyckling, fläskfile eller köttfärs som bas.

  Kryddor: salt, peppar, chili, cayenepeppar, paprika, örtsalt, buljongtärningar, olivolja

  Steker: bacon, lök, champinjoner,

  I grytan: tomat, vitlök, en påse spenat, en påse grönkål, lätt creme fraiche, matlagninsgrädde, bönor eller ärtor,

  Till: ris eller linspasta

  Tror jag fick med allt 🙂 Detta räcker till sex middagar. Gott och förhoppningsvis ganska nyttigt 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here