10×3’ Skierg + rullskidor + gym

Ja, det där blev ett riktigt gott & blandat-pass. Vanligen så brukar dessa pass vara löpning till gymet, löpband och sedan styrka. Men nu vill jag ju försöka fokusera på stakningen, inför den stundande skidsäsongen. Jag vill köra på min egen
Nöjd att jag kunde köra progressivt hela passet igenom. Kändes helt okej!
Efter att ha samlat ihop mig själv en aning efter intervallerna så spände jag på mig mina Elpexfyror och stakade ner till gymet. Jag tror detta var första gången som jag direkt efter Skierg körde rullskidor och känslan var att det hade tagit på ”rätt” muskler, vilket var glädjande. 
Nere på gymet så körde jag följande:
– Bänkpress (uppvärmning: 10 x 55 – 6 x 65 – 4 x 75 kilo) 5 x 2 @ 87,5 kilo
– Lutande rodd (uppvärmning: 10 x 40 – 6 x 50 – 4 x 60 kilo) 5 x 2 @ 75 kilo 
– TRX: 4 övningar, 3 set, 10 – 18 repetitioner. Fokus på bålen
När väl styrkan var klar så stakade jag hemåt igen. Ett bra pass avklarat!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here