148 km på två dagar

Tjena!

Andra dagen i rad med ett längre stakpass på fyror! Nu börjar det likna något! Till skillnad från igår där jag åkte i sällskap och från A till B så blev det nu ett varv runt Runn och Vikasjön. Denna dag var det Swenor 4 som stod för sällskapet, tycker att dessa rullar snarlikt jämfört med mina två par från Elpex med samma siffra.

Inför passet så kollade jag sedvanligt ut genom fönstret för att titta på ett par närliggande vimplar för att avgöra vindens styrka och riktning. Jag kollade även igenom mina fem väderappar. Som vanligt verkade allt harmlöst och lugnt. Men såklart blev jag lurad än en gång. Det bjöds idag på motvind från Torsång efter 40 minuter till Bomsarvet efter 3 h 30 minuter. Kul liv!

Förutom vinden så var det åtminstone ganska varmt och skönt. Kroppen kändes också helt okej och jag kände inte av gårdagen det minsta. Kan tacka en ganska bra sömn på dryga sju timmar för det!

Passet landade på fyra timmar prick och 73,3 kilometer. Jag körde även TRX- och bålstyrka efter.

Veckans träningsdos slutade på 17 h 30 min och 285 kilometer. Högsta antalet timmar hittills på detta träningsår!

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here