148 km på två dagar

Tjena!

Andra dagen i rad med ett längre stakpass på fyror! Nu börjar det likna något! Till skillnad från igår där jag åkte i sällskap och från A till B så blev det nu ett varv runt Runn och Vikasjön. Denna dag var det Swenor 4 som stod för sällskapet, tycker att dessa rullar snarlikt jämfört med mina två par från Elpex med samma siffra.

Inför passet så kollade jag sedvanligt ut genom fönstret för att titta på ett par närliggande vimplar för att avgöra vindens styrka och riktning. Jag kollade även igenom mina fem väderappar. Som vanligt verkade allt harmlöst och lugnt. Men såklart blev jag lurad än en gång. Det bjöds idag på motvind från Torsång efter 40 minuter till Bomsarvet efter 3 h 30 minuter. Kul liv!

Förutom vinden så var det åtminstone ganska varmt och skönt. Kroppen kändes också helt okej och jag kände inte av gårdagen det minsta. Kan tacka en ganska bra sömn på dryga sju timmar för det!

Passet landade på fyra timmar prick och 73,3 kilometer. Jag körde även TRX- och bålstyrka efter.

Veckans träningsdos slutade på 17 h 30 min och 285 kilometer. Högsta antalet timmar hittills på detta träningsår!

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here