15 gånger 4 blir 60

Här ser ni mina nya träningspjäxor från Salomon. Instegsmodell, jag vet. Jag har svårt för instegsmodeller, men jag jobbar på att försöka nöja mig med det! Perfekt med skatepjäxor i alla fall, speciellt en dag som denna med isbana stundtals

Godkväll!

Nu kan ni ge er fan på att jag har jullov! Jag ägnade denna dag arbetsmässigt med att tömma skolans all idrottsutrustning ur ett förråd och flyttat det till ett nytt. Vi ska byta idrottshall nämligen. För att göra en lång historia kort så tack vare bristfällig kommunikation och dålig info till mig så blev det helt plötsligt mitt ansvar att se till att detta blev tömt. Ni som känner mig vet hur vrång jag är, så jag sket i avslutningen med eleverna och gjorde detta helt på egen hand. Ensam är bästa dräng och så vidare. Skönt att vara klar i alla fall och skönt att slippa prata med folk under en hel dag.

Jag har tränat också kan jag lova. Stakintervaller uppe i Bergebo. Vädrets makter har inte varit alltför trevliga de senaste dagarna med regn och tö. Idag bjöds det på en ganska så isig spårbädd, med löst stavfäste, men det gick utan problem att åka och tur är ju det!

Då mina timhetsar-takter fortsatt sitter i så värmde jag upp i 40 minuter och av i 35. Däremellan blev det 15 x 4 minuter med 1 minut lätt åkning mellan varje. Jag försökte mest åka lagom fort, typ tröskel, inte stressa och hitta ett lugn i åkningen. Det kändes och gick rätt skapligt.

Snittfarten totalt på intervallerna blev fina 22,0 tack vare det snabba föret. Pulsen maxade endast på 173 och ska jag vara ärlig så hade jag nog mer i mig, men jag fegade lite då det var isigt som sagt.

Allt som allt landade passet på 2 h 30 min och 46,3 kilometer. Ett träningspass som sedan hemma avslutade med alla mina olika gluteusövningar.

 

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe