Fyra timmar inte enbart trevligt

Tjena!

Idag har jag fått kämpa för både timmar och kilometrar, var så säkra. Jag hade missat att kolla prognosen innan jag började åka skidor, annars hade jag nog valt mer regnavvisande kläder.

Under den första timmen regnade det ganska rejält, men det gled hyfsat lätt. Jag snittade cirka 15,5 km/h under denna timme. Dock började jag frysa något galet om händerna då handskarna var genomblöta. Här trodde jag ett tag att jag inte skulle klara av att få ihop mina planerade erfar fyra timmar. Började tänka på alternativa träningsformer såsom löpning och skierg. Bestämde mig dock för att sätta på mig mina plasthandskar som jag nu ständigt har med mig i vätskebältet (i farten givetvis, inga stopp här inte) och sedan bita ihop. Det tog cirka två timmar från att jag satte på mig handskarna tills jag slutade frysa om händer och fingrar..

Regnet slutade efter drygt en timme och byttes ut emot ett massivt snöfall. Nysnö generellt brukar ju göra att det går väldigt tungt och nysnö kring nollan är nog snäppet värre vill jag lova. Det blev inte många meter i fartställning under de sista 2,5 timmarna, jävlar vad tungt det gick. Som tur är var jag hyfsat pigg hela vägen, även om det tunga föret och det stundtals bottenlösa stavfästet satte sina spår.

Jag samlade ihop fyra timmar på sekunden och 53,1 kilometer. Givetvis blev det tio impulser, under den första delen av passet denna gång. Hemma så körde jag mitt stabilitet-/bålstyrkepass. Fin träningsdag än en gång. Jag ljuger dock om jag säger att det var kul idag!

Med detta pass så har jag passerat 700 timmar för året, 703 är jag uppe i nu. Men som ni vet räknar jag från måndag vecka 17 och då är jag nu uppe i 559 timmar med 17 veckor kvar efter denna.

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here