180 minuter skate på Lugnet

Fin utsikt nästan på toppen av mördarbacken, utefter den 3,75 km långa blåa världscupbanan

Hej!

Såg ni vloggen som kom idag?!

Ny dag och återigen ett nytt träningspass att avhandla. Men vad fan, tränade jag inte igår så det räcker och blir över?! Nix!

Idag väntade det ett nytt lugnt pass. Varför jag körde på Lugnet beror helt enkelt på att jag och min bror skulle testa av några tävlingsskidor när jag var klar med träningen och då blev det smidigast med detta upplägg helt enkelt.

Till skillnad från igår så kändes det ganska lätt direkt från start idag. Jag körde totalt två varv vardera på de 3,75 kilometer långa världscupbanorna, ett varv runt elit 15, ett varv runt elljusspåret och därefter lite olika skarvar.

Det blev sedvanligt fem impulser och fem stegringar. Resten blev väldigt lugnt. Jag samlade ihop 42,9 kilometer på de tre timmarna. Som avslutning på veckans träning körde jag TRX-styrka hemma. Veckan landade på 16 h 40 min och 242 kilometer.

Related Articles

Cykel med watt + styrka + stakning

Tjena! Jag har fått en ”liten dum idé” om att träna 100 timmar i juli. Förra året nådde jag 95. Med dagens pass är jag...

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here