180 minuter skate på Lugnet

Fin utsikt nästan på toppen av mördarbacken, utefter den 3,75 km långa blåa världscupbanan

Hej!

Såg ni vloggen som kom idag?!

Ny dag och återigen ett nytt träningspass att avhandla. Men vad fan, tränade jag inte igår så det räcker och blir över?! Nix!

Idag väntade det ett nytt lugnt pass. Varför jag körde på Lugnet beror helt enkelt på att jag och min bror skulle testa av några tävlingsskidor när jag var klar med träningen och då blev det smidigast med detta upplägg helt enkelt.

Till skillnad från igår så kändes det ganska lätt direkt från start idag. Jag körde totalt två varv vardera på de 3,75 kilometer långa världscupbanorna, ett varv runt elit 15, ett varv runt elljusspåret och därefter lite olika skarvar.

Det blev sedvanligt fem impulser och fem stegringar. Resten blev väldigt lugnt. Jag samlade ihop 42,9 kilometer på de tre timmarna. Som avslutning på veckans träning körde jag TRX-styrka hemma. Veckan landade på 16 h 40 min och 242 kilometer.

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here