180 minuter skate på Lugnet

Fin utsikt nästan på toppen av mördarbacken, utefter den 3,75 km långa blåa världscupbanan

Hej!

Såg ni vloggen som kom idag?!

Ny dag och återigen ett nytt träningspass att avhandla. Men vad fan, tränade jag inte igår så det räcker och blir över?! Nix!

Idag väntade det ett nytt lugnt pass. Varför jag körde på Lugnet beror helt enkelt på att jag och min bror skulle testa av några tävlingsskidor när jag var klar med träningen och då blev det smidigast med detta upplägg helt enkelt.

Till skillnad från igår så kändes det ganska lätt direkt från start idag. Jag körde totalt två varv vardera på de 3,75 kilometer långa världscupbanorna, ett varv runt elit 15, ett varv runt elljusspåret och därefter lite olika skarvar.

Det blev sedvanligt fem impulser och fem stegringar. Resten blev väldigt lugnt. Jag samlade ihop 42,9 kilometer på de tre timmarna. Som avslutning på veckans träning körde jag TRX-styrka hemma. Veckan landade på 16 h 40 min och 242 kilometer.

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe