Kort och lätt stakpass

Solsken, utan långkalsonger och kortärmad tröja under jackan. Våren är här!

Titta på min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack! Kan komma en ny video snabbare än vad ni kan tro.

Idag måndag så har jag kört ett kortare och lättare stakpass uppe i Bergebo. Jag bjöds på strålande solsken och 5-6 plusgrader. Men sjukt nog så gick det förhållandevis lätt, det var bara där solen legat på som det gick gristungt.

Passet jag körde blev 90 minuter och 21,9 kilometer långt. Jag lade in tre stycken stegringar och två impulser, annars tog jag det lugnt. Jag hann åka ner till Vargliden och vända en gång och därefter halvvägs bort på Igeltjärnsvägen innan jag behövde vända hemåt igen.

Hemma så betade jag av mitt snabbstyrkepass också, på redan träningsvärkande muskler sedan gårdagens TRX-pass. Imorgon väntar vilodag!

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe