Kort och lätt stakpass

Solsken, utan långkalsonger och kortärmad tröja under jackan. Våren är här!

Titta på min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack! Kan komma en ny video snabbare än vad ni kan tro.

Idag måndag så har jag kört ett kortare och lättare stakpass uppe i Bergebo. Jag bjöds på strålande solsken och 5-6 plusgrader. Men sjukt nog så gick det förhållandevis lätt, det var bara där solen legat på som det gick gristungt.

Passet jag körde blev 90 minuter och 21,9 kilometer långt. Jag lade in tre stycken stegringar och två impulser, annars tog jag det lugnt. Jag hann åka ner till Vargliden och vända en gång och därefter halvvägs bort på Igeltjärnsvägen innan jag behövde vända hemåt igen.

Hemma så betade jag av mitt snabbstyrkepass också, på redan träningsvärkande muskler sedan gårdagens TRX-pass. Imorgon väntar vilodag!

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here