Kort och lätt stakpass

Solsken, utan långkalsonger och kortärmad tröja under jackan. Våren är här!

Titta på min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack! Kan komma en ny video snabbare än vad ni kan tro.

Idag måndag så har jag kört ett kortare och lättare stakpass uppe i Bergebo. Jag bjöds på strålande solsken och 5-6 plusgrader. Men sjukt nog så gick det förhållandevis lätt, det var bara där solen legat på som det gick gristungt.

Passet jag körde blev 90 minuter och 21,9 kilometer långt. Jag lade in tre stycken stegringar och två impulser, annars tog jag det lugnt. Jag hann åka ner till Vargliden och vända en gång och därefter halvvägs bort på Igeltjärnsvägen innan jag behövde vända hemåt igen.

Hemma så betade jag av mitt snabbstyrkepass också, på redan träningsvärkande muskler sedan gårdagens TRX-pass. Imorgon väntar vilodag!

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here