+2 h stakning, fokus på höjdmeter

Goder afton Sverigevänner!

Långa och jobbiga dagar är det på jobbet nu. Mer tid än vad jag trodde innan och även tuffare, speciellt som jag fått ett än värre schema nu. Första utkastet så började jag senare på måndagar och fredagar, vilket gav mig möjlighet att träna innan jobbet. Nu är det full patte hela tiden, jag har dock bett om en ändring. Lektioner varvas med assistentjobb och därefter möten. Knappt några raster och inte heller fått svar på huruvida jag får en högre lön ens. Men det reder sig nog till slut ska vi tro.

Till slut kom jag ut på ett nytt träningspass även idag. Jag passade på att ta mig till Skräddarbacken för att samla in lite höjdmeter för en gångs skull, dagens skörd blev 485 stycken på 2 h 15 min och 37,8 kilometer. Swenor IV på fötterna och 10 stycken uppförsimpulser under den första timmen.

Äntligen hade de flesta små grusavsnitt blivit asfalterade där uppe i Skräddarbacken, men när ett irritationsmoment försvinner så dyker det såklart upp nya. Idag var det ungar vinglandes på dessa eländiga elsparkcyklar överallt. Skönt att man har något att störa sig på dagligen, förstå hur tråkigt det hade varit annars!

Jag var riktigt seg till en början. Men allt eftersom att passet förlöpte så vaknade jag till mer och mer. Det fick räcka med endast stakningen idag, ingen styrketräning denna gång.

Ha en fortsatt fin kväll!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here