30 stycken 10”-20”

Fina förhållanden i Bergebo idag. Ensam i mörkret med pannlampa och en lätt blandning av tomhet & ångest. Skönt att veta att man lever! 

Hej.

Fullt pådrag igår efter träningspasset, något jag skrev om här. Jag hade svårt att släppa det under dagen, så när jag kom hem kontaktade jag personens son för att berätta hela historien för honom och även höra läget. Det var inget allvarligt i alla fall. Skönt det. Varit ganska trött idag på grund av den sena läggningen igår. Tog ett tag att samla ihop mig mellan jobb och träning, men ut kom jag.

Jag ville få till lite lättare intervaller idag, så det blev ett upplägg som följer:

30 minuter lugnt

5 minuter 10”-20”

25 minuter lugnt

5 minuter 10”-20”

25 minuter lugnt

5 minuter 10”-20”

25 minuter lugnt

Enbart stakning såklart. Det enda som min hälsena tillåter just nu, knappt det om jag ska vara helt ärlig. Men jag har ju två stycken, så en mer eller mindre spelar väl ingen roll?!

Det kändes ändå ganska stabilt idag, blev inte så trött på dessa intervaller som tidigare under vintern. Inte heller speciellt sliten när jag väl kom igång, jag får väl vara nöjd med det. Två timmar blev det, vilket ni redan räknat ut och jag hann 31,6 kilometer.

Jag hoppas att det är den dåliga sömnen inatt som gör att jag känner mig lite mer allmänt less, tom och ensam nu. Brukar kunna bli så ibland. Det är som mörkast innan det ljusnar, snart har jag väl tjej igen och livet leker. Känns dock lika troligt som att jag skulle åka till mars.

Trevlig fredagskväll på er!

Previous articleStakar vidare
Next articleLugnt och fint pass

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here