32 kilometer stakning

Låt er inte luras av solskenet. Det blåser ändock satan.

Hej!

Jag kämpar på med dålig sömn och trötthet. Allt det gör att jag ständigt hamnar lite efter vad gäller dagen och planer. Jag blir så seg och allt tar extra mycket tid. När jag till sist vaknar till liv så springer och hetsar jag omkring som en galning. Kommer på mig själv mellan varven att jag nästan ventilerar som vid intervallpass. Kan inte vara sunt.

Äntligen är jag i alla fall klar med dagens enda två punkter: träna och packa inför midsommar. Två inte alltför betunga uppgifter. Men som för mig i mitt tillstånd kräver mycket mental ork.

Dagens träning blev nästan en kopia av gårdagens pass. Idag landade det dock på två timmar, 32 kilometer och det var enbart stakning på Swenor 4. Men solskenet, dödens blåst och den förhållandevis korta tiden var åtminstone lika

 

Previous articleKortare klassiskt
Next article10:e Orsakajt’n

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here