32 kilometer stakning

Låt er inte luras av solskenet. Det blåser ändock satan.

Hej!

Jag kämpar på med dålig sömn och trötthet. Allt det gör att jag ständigt hamnar lite efter vad gäller dagen och planer. Jag blir så seg och allt tar extra mycket tid. När jag till sist vaknar till liv så springer och hetsar jag omkring som en galning. Kommer på mig själv mellan varven att jag nästan ventilerar som vid intervallpass. Kan inte vara sunt.

Äntligen är jag i alla fall klar med dagens enda två punkter: träna och packa inför midsommar. Två inte alltför betunga uppgifter. Men som för mig i mitt tillstånd kräver mycket mental ork.

Dagens träning blev nästan en kopia av gårdagens pass. Idag landade det dock på två timmar, 32 kilometer och det var enbart stakning på Swenor 4. Men solskenet, dödens blåst och den förhållandevis korta tiden var åtminstone lika

 

Previous articleKortare klassiskt
Next article10:e Orsakajt’n

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here