33,34 km löpning

Tjena!

Nu har mina ben fått smaka på rejält igen. Usch och fy. Men det går nog trots allt sakta framåt med löpformen, även om det tar tid.

Idag har jag kört träningsårets andra löppass över 30 kilometer. Kändes ändå okej nästan hela passet. Mot slutet började vaderna gnälla lite och jag kände av löparknä i vänster ben, istället för höger som tidigare i år. Inte lätt att vara 40 år och halvfet.

Rundan idag blev här omkring i Dala-Floda vid sommarstugan. Sprang förbi Björnberget, Ljusbodarna, Skinnaråsen, Sångberget och Sångdammen. Cirka tio kilometer grusväg och resten stig. Rundan var som rubriken skvallrar om 33,34 kilometer och tog tre timmar. Fick ihop fina 666 höjdmeter också.

På fötterna satt mina Hoka Speedgoat 4, en favorit när det är skog! Skön dämpning och bra grepp.

Nu ska det bli skönt med vilodag imorgon!

 

Related Articles

Cykel med watt + styrka + stakning

Tjena! Jag har fått en ”liten dum idé” om att träna 100 timmar i juli. Förra året nådde jag 95. Med dagens pass är jag...

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here