37 korta stakintervaller

Idag blev det korta stakintervaller i fräscha pjäxor från Alpina!

Goder afton!

Hemma i Borlänge igen, efter några dagar vid sommarstugan. Dags att få in rutinerna igen.

Denna dag bjöd på ett gäng korta stakintervaller på mina Elpex 4:or. Är fortsatt ganska sliten och trött, det har blivit en del pass i lite för hög intensitet på slutet. Men jag tänker att jag nästa vecka ska köra mindre intensitet och mer mängd. Enda undantaget blir imorgon då jag för andra och sista gången denna sommar ska vara med som tränare åt Falu BS bandy.

Dagens drabbning blev som följer:

7 x 60” – 30”

10 x 40” – 20”

10 x 30” – 30”

10 x 10” – 20”

(2,5 min vila mellan block)

Hade faktiskt så pass hög snittfart som 23,0 och skapligt hög maxpuls på 175. Dessa siffror får jag vara nöjd över!

Hela passet slutade på 2 h 15 min och 37 kilometer. Därefter körde jag lite komplettering på styrkan som blivit eftersatt i veckan, det blev delar av mitt kettlebell-pass, samt gluteus och maghjul. Veckan slutade på 13 h 40 min och 208,9 kilometer, lite bättre än inget åtminstone.

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here