Stakning – Löpintervaller – Stakning

Löpintervaller runt Stångtjärn, med Hoka Tecton X 2.

Väskbärare

Hallå!

Det finns en ny VLOGG ute för medlemmar, från bland annat midsommarafton och Orsakajt’n. Den släpps som vanligt imorgon klockan 16:30.

Idag har jag tränat, det måste jag ändå säga. Det blev en klassisk trestegsraket då jag tog rullskidorna till Stångtjärn, tränade löpintervaller med Falu BS bandy och tog rullskidorna tillbaka hem.

På ditvägen körde jag raka spåret på mina Elpex 3. Då slutade kalaset på 1 h 20 min och 25,2 kilometer.

Löpningen tillsammans med Falu BS blev jobbig men rolig. Vi körde 2 x 1 varv runt Stångtjärn med cirka fem minuter vila. Mina siffror där blev:

1:a – 6,30 min, 1,9 km, 3,26 min/km

2:a – 6,16 min, 1,9 km, 3,20 min/km

Efter dessa intervaller körde vi två stycken i den branta skidgångsbacken i nära anslutning till Stångtjärn. En backe på 320 meter och 50 höjdmeter. Här klockade jag in på 1,58 på den första och 1,53 på den andra.

Lyckades vara snabbast idag, tack och lov. Kul att jag fick möjligheten att vara med på dessa pass!

Med uppvärmning och nedjogg fick jag ihop en timme och 10,2 kilometer.

Sista konditionsdelen för dagen blev stakning hem, för att få ihop fyra timmar fick jag skarva en del på slutet. Denna del stannade på 1 h 40 min och 32,6 kilometer.

Avslutningsvis körde jag också TRX-styrka. Fin träningsdag!

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here