MTB och löpning

Ute och vräkt mig på min fars heldämpade mountainbike i lånad utrustning, tillsammans med min bror Jone

Tjena!

Ganska skönt att vakna upp före 10 i förmiddags med åtta timmars sömn i bagaget och inte en droppe alkohol i systemet att bränna ur. Har dock ändå en förmåga att vakna med lätt huvudvärk på grund av kudde eller sovställning. Det är ändå acceptabelt.

Dagen började med fiske tillsammans med Alfons och farfar. Vi fick upp två abborrar!

Efter fiskandet blev det en del väntande innan storcyklisten Jone vaknade och vi kunde dra ut på en cykeltur.

Vi cyklade längs delar av någon märkt MTB-led här i Dala-Floda, ”Sångenrundan” eller något liknande heter den. Blandning av rejält teknisk stig, mindre tekniska stigar och grusvägar. Det gick an när vi cyklade på grusvägarna, men som vanligt blev jag rejält efterseglad när det blev tekniskt.

Vi var också upp på Skinnaråsen, ett berg strax under 500 möh. Starthöjden på passet är 195 möh.

Totalt fick jag ihop 2 h 18 min och 44,8 kilometer. Hade ganska så trötta ben från gårdagens trötta insats i Orsa.

För att psyka lite mer och få in lite mer tid så blev det löpning efter cykelturen. Tanken var att jogga, men jag ”råkade” såklart köra lite snabbare. Turen blev 30 minuter och 7,3 kilometer här i närheten av sommarstugan. Totalslut i benen även här.

Det sista jag lyckades kräma ur kroppen idag var bålstabilitet-styrka här på gräsmattan.

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here