Orsakajt’n 2024 – tung dag på jobbet

Hej!

Jaha, då fick jag bli stum idag igen då och självförtroendet fick sig en liten törn. Det var dags för det traditionsenliga Orsakajt’n. Målet var att slå förra årets tid på 55,06 min. Det höll i cirka 6-7 kilometer, därefter var det rullgardinen ned. Jag blev totalslut och mjölksyrastinn i hela kroppen, närmast förlamad. Därefter blev det ett krig att bara ta mig framåt. Hade flera kilometer över fyra minuter på slutet, så det var ingen tvekan om att jag var totalrökt. Mitt kilometersnitt för dagen var 3,54, jämför det med förra måndagens löpning när jag snittade 3,52 i en timme med kallstart och betydligt mindre intensitet.

Har känt mig trött i benen ända sedan i måndags när jag blev tvärstum i mördarbacken med Falu BS. Det var nog dels det som satt i idag, med en liten släng av dålig dagsform. Samt att jag inte sprungit ett enda pass i terrängen än. Får försöka skärpa till mig framöver med terränglöpning och även försöka få till lite pang i grejerna igen. Det borde nog gå bra!

På fötterna hade jag ett par Hoka Rincon 3 wide, som jag använde för första gången idag. Dessa funkade bra på dagens varierade underlag. Resultatet hittar du här.

Ja ja, en dålig dag av många andra, det får jag väl leva med. Jag gjorde mitt bästa i alla fall

Siffrorna från klockan:

57,11 minuter

14,66 kilometer

3,54 min/km snittfart

179 snittpuls

190 maxpuls

101 höjdmeter

136 fallmeter

 

Previous articleKort och lätt
Next articleMTB och löpning

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here