Kort och lätt

Elpex III idag, men blåsten var tyvärr inte mindre för det

Hej hej!

Glöm inte att kolla min senaste vlogg!

Idag har jag bara kört ett kortare pass stakning på Elpex III. Två timmar och 35,1 kilometer.

Äntligen var det lite mer värme i luften och äntligen en dag utan regn. Men det var bland de sjukaste vindar jag upplevt på länge. På min klocka har jag ett datafält som visar vindhastigheten, jag har valt att använda km/h istället för m/s och stora delar av passet visades det vindstyrkor på närmare 30 km/h.  Någorlunda medvind i början över Islingby och Dalsjö. Sen rejält med motvind sista halvan förbi Aspeboda, Smedsbo och Kvarnsveden. De gånger jag hade sidvind flög stavarna iväg om jag inte var beredd, tjoho!

Nu ska jag packa det sista inför resan till sommarstugan!

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here